Bokning

För tidsbokning och telefonkonsultation når ni oss på 0451-800 40 eller 0709-88 61 50. Det går också bra att maila till verkstad@abergsbil.se. Eller så är ni välkomna in till oss på Bäckhagsvägen 3 i Hässleholm, beläget bredvid Levins El (gamla Berglunds Glas).

Att boka service har aldrig varit lättare än nu! Med ett enkelt SMS till 0709-88 61 50 så återkommer vi med tidsförslag och vilken service som krävs!

Det enda som krävs är att ni SMSar texten SERVICE följt av registreringsnummer och miltal.
Exempel: SERVICE ABC123 16255

Vi återkommer då med vilken service som behövs och vilka delar som eventuellt behöver bytas utöver basservicen samt förslag på tider. Bekräfta en av tiderna så är allting färdigt och du är välkommen!

Vad innebär Basservice?
Det finns många benämningar på vanlig underhållsservice. Alltså när det viktigaste byts och när det viktigaste kontrolleras. Vi på Åbergs Bil har valt att kalla detta basservice. Vissa säger grundservice och andra mellanservice.

Följande görs vid Basservice hos oss:
– Byte av motorolja och tillhörande filter (4 liter högkvalitativ syntetolja och filter upp till 100kr INGÅR i priset!)
– Provkörning och allmän bedömning av bilens skick
– Kontroll av bilens belysning och kaross (utvändigt)
– Kontroll av bromssystemet med bilen upphissad
– Kontroll av underrede och avgassystem
– Kontroll av alla hjul och dess infästning
– Nollställning av serviceindikator och stämpel i servicebok

Man kan säga att det är en grundlig säkerhetskontroll samt byte av motorolja!

För dig med motoroljevolym över 4 liter tillkommer 100kr/liter. För dig med filter som kostar över 100kr tillkommer faktisk extra kostnad.

Vi arbetar med en rad olika leverantörer. Vår huvudleverantör är Mekonomen. Med Mekonomens delar har du 3års garanti, men du kan också välja ett billigare alternativ och då får du 1 års garanti!