Om oss

Verkstaden på Bäckhagsvägen 3 öppnades 2012 av Anders Åberg och mekaniker Andreas Andersson. Verkstaden höll en låg profil de första åren och den enda marknadsföring som gjordes var ”ett bra jobb” mot våra kunder och på så vis växte kundkretsen i en stadig takt.

Från 2016 görs en satsning på verkstaden med lite mer marknadsföring. Vi kommer utöka med en till mekaniker och ytterligare en arbetsplats i verkstaden. Vi omorganiserar kundmottagningen för att bättre tillmötesgå våra verkstadskunder.

Vi har modern datateknik som gör det möjligt att komma in i moderna bilars styrsystem. Vi tar oss an allt från äldre bilar till helt nya. Vi har utfört avancerade ingrepp och ger oss inte förrän vi har löst problemet! Som referens kan nämnas ett motorbyte på en VW Touareg -05 med V10 dubbelturbomotor! Detta var ett jobb som ”ingen ville ta sig an”, men vi fixade det och gjorde kunden nöjd!

Vi arbetar med en rad olika leverantörer. Vår huvudleverantör är Mekonomen. Med Mekonomens delar har du 3års garanti, men du kan också välja ett billigare alternativ och då får du 1 års garanti!

Hör av dig om du vill veta mer om oss eller hur vi jobbar!